Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet betegség vagy egyszer...

Ez lehet betegség vagy egyszerűen ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromtól kezdve érdektelen vagyok minden iránt. Na nem 100%-ig, de úgy kell elképzelni, hogy szakmát is csak úgy kezdtem el, hogy meg tudják belőle élni. Időközben vezető pozícióba is kerültem, mert becsületesen ellátom a feladatom meg van a diplomám. Párt is úgy választottam, hogy nem igazi vonzalom volt, hanem hogy jó anya legyen. Hobbim nincs. Szakmát se cserélnék, mert nem érdekel úgy semmi. Más férfiak fújják a magyar válogatott tagjait vagy hogy az autón mit kell kicserélni vagy épp túrázni volt. Én meg itthon döglök. Filmekkel és könyvekkel vagyok el. Barátom se sok van.
jan. 1. 14:34
 1/6 Senior Séf ***** válasza:
17%
Ekkora fokú érdektelenség felborult bélflórára vall. Étrend- és életmódváltás lesz szükséges.
jan. 1. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, biztos gyermekkora óta rossz a bélflórája... :'D
jan. 1. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Bántalmazó szülők és tanult tehetetlenség esetleg?

Hirtelen ez jutott eszembe

jan. 1. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
SZeRinTem Is bÉLflÓra ;)
jan. 1. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a depresszió, megfelelö pszichológussal helyrehozható
jan. 1. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
És miért nem kérdezel meg erről egy pszichológust? Nem is tudom hogy lehet így egyáltalán normális párkapcsolatban élni hogy kb semmi nem érdekel. Párod egyedül jár mindenhova? Plusz ha megtudnám hogy nem is vonzódsz kb hozzám csak jó anya alanynak tartassz egy az egyben ott hagynálak a fenébe. Ha már a te életed szar legalább a másikét ne keserítsd meg.
jan. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!