Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak az elérhetetlenség vonz?

Csak az elérhetetlenség vonz?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom,csak plátói szerelmeim voltak.Mindig az elérhetetlen vonz,addig izgalmas egy férfi számomra,addig szó szerint meghalok érte.Majd ha úgy alakul,esetleg akar valamit az illető,netán komoly kapcsolatot akar,beijedek,és távozom.Félreértés ne essék,nem feküdtem le soha senkivel.Hanem addig érdekel csak valaki,amíg úgy nem látom,hogy van esélyem nála.Ha komolyan közeledik,többet nem érdekel,a párkapcsolat esélyétől pedig onnantól undorodni kezdek.Ennek mi a pszichológiai oka?

dec. 29. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Nálam ez pont fordítva működik, mert pontosan olyankor tud csak úgy igazán elmenni az eszem, mikor valaki elérhetőnek kezd tűnni.
dec. 29. 19:18
 2/7 anonim válasza:
66%
Félsz az elköteleződéstől? Megijedsz hogy vége a szabadságodnak?
dec. 29. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Inkább attól félek,hogy megbántanak.Hogy az amúgy is gyenge önbizalmam totál elveszik,mert megcsalnak,átvágnak stb.
dec. 29. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdező - szerintem nézd meg ezt a filmet - mert könnyen lehet, hogy ettől fogsz megvilágosodni:

[link]

dec. 29. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel ez a kérdés, mert hasonlóan érzek. Ha valaki nagyon tetszik, és ő is kezd viszont érezni, vagy megtetszek valakinek, az a férfi utána már nem tetszik annyira, és ez az undorig fajul, ahogy a kérdező is írta.

Viszont én nem félek megbántástól, egyszerűen csak így viszonyulok a férfiakhoz. Ez miért lehet?

dec. 29. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Fájdalom okozástól való félelem, gyenge önértékelés (negatív énkép), intimitáshiány (menekülés, távolságtartás).
tegnapelőtt 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Nálam a súlyos maladaptiv álmodozás miatt van ez így
tegnapelőtt 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!