Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek milyen betegségre vallanak?

Ezek milyen betegségre vallanak?

Figyelt kérdés

-Gyakran érzem magam üresnek rossz dolgok után, vagy csak úgy hirtelen rám jön.

-Sokszor van dühkitörésem. Olyankor török-zúzok, ütök-vágok.

-Sok rossz gondolatom van. Példaul attól tartok, hogy elfognak hagyni, (vagy már el is hagytak), öngyilkos gondolatok.

-Árnyakat szoktam látni(mintha valaki ott állna, szinte mindig ugyan az).

-Nagyon erősen kötődött bizonyos emberekhez. Konkrétan tőlük függök.

-Ha valami jó történik számomra össze omlik a világ. Ha pedig valami jó akkor, akkor újra épül.

-Sose kapok pontos diagnózist, mindig váltogatják őket. Mintha nem tudnák megállapítani, hogy mi bajom van(szedek gyógyszereket, van pszichológusom, pszichiáterem is.)

-Feket fehérben tudok csak gondolkodni(ezt mások is mondták)

-Nagyon empatikus tudok lenni.

-Nagyon szorongó vagyok.

dec. 21. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az én tippem borderline személyiségzavar, de kíváncsi lennék miket mondtak rólad a dokid, pszichológusod, és milyen gyógyszereket szedsz?
dec. 21. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az lenne mivel még 18 év alatt vagyok. Egyébként gyógyszerekből explemed, anafranil és frisiumot szedek de ezeket sok gyógyszer váltás után állították be.
dec. 23. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha szedsz gyógyszereket, azokat honnan kaptad és miért?

Nem értem: úgy szedsz gyógyszert, hogy nem tudod, hogy miért szeded...?

Kérdezd meg attól, aki felírta neked, vagy a patikustól, aki odaadta neked!

dec. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!