Most akkor más (nem pszichiáter) szakorvos látja a pszichiátriai dokumentumainkat?
Én úgy tudtam, a szexuális úton terjedő és pszichés betegségekkel kapcsolatos adatainkat csak az adott szakorvosok látják, de ma voltam nőgyógyásznál és a "Van-e valamilyen betegsége?" kérdésre adott "Nincs" válaszom után rákérdezett, hogy ő lát korábbi pszichoterápiás osztályos tartózkodást és hogy az mi miatt volt.
Szóval akkor mennyit látnak belőle? Lehet magát a tényt látja, csak a konkrét diagnózist nem, vagy akár azt is, csak nem nyitotta meg/nem olvasta végig?
Engem amúgy ugyan nem zavar a dolog, csak közben eszembe jutott, mi van, ha egy munkaalkalmasságis doki is látja, ott már picit zavarna.
Azt látja, hogy valamit nem lát, mert le van tiltva. Tehát abból találgatott. Nyilván nem a nemi betegséget meg abortuszt fogja kérdezni, mert nem is az, ami számít.
De az se látszik, hogy tegnapelőtt voltál, vagy két éve, meg az sem, hogy hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!