Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 18 evesen drogozott most 25...

18 evesen drogozott most 25 eves. Melyikre tobb az esely?

Figyelt kérdés

Otthon egyedul szivott tobbnyire. Rendes csaladja van, okos, jokepu fiu volt es most is az csak mar ferfi lett. Nem igazan volt oka drogozni, viszont volt egy mentalis betegsege ami még most is van es egyre nehezebb neki emiatt. Lehet amiatt menekult a drogba, de regebben nem volt egyaltalan rosszul a betegseg miatt, most inkabb.

Azota eltelt egy kis ido, nagyon sokat valtozott, elegge keson ero volt. De nem tudom melyikre tobb az esely, hogy ahogy idosott kinott ebbol es abbahagyta vagy annak tobb az eselye hogy még mindig sziv?

Nincsenek ilyen ismeroseim, nem tudom hohy hogyan mukodik ez az embereknel. Tudom mindenki mas es mindenkinel mas az is hogy leteszi e vagy sem.

Szerintetek?

dec. 17. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Valoszinuleg még mindig csinalja
50/50
Kinohette ezt a dolgot
11 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a neve annak amit szivott hala az egnek nem vagyok ebben otthon egyaltalan. De azt tudom hogy port szivott az orraba.
dec. 17. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
11%

"Nem igazan volt oka drogozni, viszont volt egy mentalis betegsege ami még most is van es egyre nehezebb neki emiatt."

Szinte biztos, hogy drogozik, nem állt le és nem is fog.

dec. 17. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:

2/ Sajnos en is ezt gondolom.

Csak ugye regebben nem volt annyira eros a betegsege megis csinalta, megis menekult a valosag elol pedig nem voltak gondjai. Igy meg hogy erosen elojott a betegsege keves ra az esely hogy nem menekult megint a drogba

dec. 17. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Anélkül, hogy tudnánk, mit használt és pontosan milyen mentális betegsége van, nem lehet normális választ adni, max. erősen félműveltet.
dec. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!