Hogyan tudnám elfogadni higy nem tudom megváltoztatni apám munkamániáját, és hogy a család mindig csak a második marad?
Figyelt kérdés
Édesapám 69 és még mindig dolgozik magánvállalkozóként ugye folyamatosan tud munkát vállalni. Mérnökként mindig a munkáha volt az első, emiatt nem csinálunk családi programokst se és a stressz miatt az egészége rovására is megy. Mivel gyerekkoromban sosem játszott velem vagy foglalkozott ezért a mai napig próbálok azért tenni higy más legyen a helyzet de még tudom hogy el kéne fogadjan hogy ez van de nem tudom hogy lehet, folyamatosan ideges vagyok es magamat emesztem fel . 27/nma 17:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!