Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mániákus hazudozó szülővel...

Mániákus hazudozó szülővel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Minden szava hazugság, kétszínű, jelentéktelen dolgokban is hazudik. De főleg akkor ha tesómat kell tömni pénzzel, vagy nekem ártani, hátam mögött mesterkedni. Vett neki egy autót vagy telefont és abban is hazudik. De szimplán mindenben.
dec. 15. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elviselni, vagy elköltözni...de ez a korodtól függ, ha most vagy tini természetes, hogy így érzel. Póbálj pozitívan gondolkodni. Amíg te megtanulod a kétkezi munkaértékét és lesznek életalapjaid, addig a tesódnak nem.
dec. 15. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok.

Az én anyám is ilyen. Teljesen képtelen dolgokat hazudik. Nemlétező párkapcsolatokról, utazásokról stb. Nem értem mire jó ez? Ha szembesítettem a nyilvánvaló hazugságával akkor hiszteriázni meg üvölteni kezdett és ragaszkodott tovább a hülyeségéhez. Már rég nem élek vele de még mindig hazudozik. Már ráhagyom. Ha elkezdi rárakom a telefont vagy hazamegyek ha személyes a talalkozó. Így kicsit ritkábban csinálja. Szerintem ez egy mentális betegség és nem lehet vele mit csinálni. Azt kell megtanulnod, hogy ne idegesítsd fel magad. Tudom nem könnyű de szerintem ezek az emberek nem változnak. Anyám be sem látja hogy hazudik akkor se ha már lebukott.

dec. 19. 13:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó ugyanez, de én kerültem nagyon durva helyzetbe, mikor a zaklatómért hazudott.

Nekem volt egy osztálytársam, aki ugyanígy hazudott, de őneki az anyukája börtönben volt és mindenki tudta, de ő úgy tett, mint ha velük élne, például "anyukám palacsintát sütött, nyaralni voltunk", őt megértettem.

dec. 19. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem mellette üldözési mániája is van. Őt lehallgatják, megfigyelik a lakását stb. Elég fárasztó.
dec. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!