Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik hogy idegi alapon...

Szandii9212 kérdése:

Létezik hogy idegi alapon érzek valamit a torkomban?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy fogalmazzam de az lenne a kérdésem hogy létezik az hogy idegi alapon érzem azt hogy valami van a torkomban? És itt nem a gombóc edzésről beszélek,hanem hogy ha meg próbálok valami töményet enni akkor olyan mintha meg tapadna a torkomban egy kis darab és nem megy le

Voltam vizsgálaton, gyomor tükrözés,nyaki ultrahang, fül orr gégészet stb

Enyhe reflux,szedek rá gyógyszert de az orvos is azt mondta lehet pszichés lesz

Csak azt nem értem ebben hogy az ideg hogy tudja ezt annyira befolyásolni? Hogy érezhetek valamit ami nincs is ott?

Valaki járt már így?

ma 06:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat el írtam nem gombóc edzés hanem gombóc érzés csak a telefon javított
ma 06:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, mióta van ez az érzet?
ma 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet igen, a stressz okozhat ilyet

Nekem is sokáig fennállt ez a helyzet

Ugyanígy elmentem kivizsgálásokra és semmit nem találtak

Aztán ahogy igyekeztem elkerülni az olyan helyzeteket, embereket amik/akik okozták ezeket a stresszelő dolgokat ezzel együtt elmúlt a probléma is

Sok időbe telik, de ha a vizsgálatok semmit nem mutatnak,szinte biztos hogy pszichés és ezen te tudsz változtatni :)

ma 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!