Nagyon szorító érzés szokott lenni a mellkasomba de más tünet nincs?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, szinte egész életembe az voltam. Frontint szedek csak . Már egy ideje előfordul hogy szinte elviselhetetlenül szorító érzést érzek a szívemnél. De nincs más tünetem csak enyhe nehéz légzés. Szerintetek ez a depresszió vagy esetleg szív probléma? Volt már valakinek hogy csak ennyi tünete volt és infarktusa lett esetleg?dec. 8. 19:22
2/15 anonim válasza:
Mit jelent a "már egy ideje"? Órák, napok, hetek?
3/15 A kérdező kommentje:
Hogy sokszor éreztem már ezt de nem ennyire. Ma egész nap szinte neha elmúlik utána vissza jön de nem múlik el.
dec. 8. 19:46
4/15 anonim válasza:
Egyébként egyértelműen bal oldalon érzed vagy középtájt, és nagyon erős a fájdalom?
5/15 anonim válasza:
3# csak azért kérdezem, mert ha hetek óta vissza-visszatérően érzed, akkor nem valószínű, hogy infarktus lenne.
7/15 A kérdező kommentje:
Középtájt érzem de nem fájdalom hanem mintha valaki szorítaná a szívemet erősen. Igen máskor is éreztem már csak most egész nap és nem akar elmúlni. Néha enyhül, azt hiszem elmúlik de utána vissza jön. Elvileg nincs gyomorsavam se refluxom, azt kivizsgálták.
dec. 8. 20:13
8/15 anonim válasza:
Van valaki veled otthon? Csak, hogy ha gond lenne, tudsz-e segítséget kérni... Látszik egyébként kívülről rajtad, hogy nem vagy jól?
9/15 anonim válasza:
Nem voltál egyébként mostanában beteg, náthás, köhögős? Hogy esetleg megerőltetted a mellkasod köhögés miatt
10/15 A kérdező kommentje:
Nem voltam beteg mostanában. Nem vagyok egyedül. Lefeküdtem és szerintem kezd múlni. Köszönöm egyébként a válaszokat. Szerintem ha nem fogok tudni ettől aludni akkor bemegyek a sürgősségire.
dec. 8. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!