Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudok tenni ez esetben?

Mit tudok tenni ez esetben?

Figyelt kérdés

Az okoskodó embereket előre szeretném megkérni arra,hogy ne kérdezgessék miért nem segítettem magamon eddig..próbálkoztam már sokmindennel na de jöjjön a story. Kb.3-4éve pszichiáteri kezelésen vettem részt,majd közölte hogy kezelhetetlen vagyok mivel elvileg (nehezen emlékszem) szemtelen voltam vele és kinevettem akkor is mikor rajzoltatott velem… 20éves vagyok,11éves korom óta vannak velem problémák,már általánosban is én voltam a “különc” káosz gyerek. Minden ismerősöm szerint bpd-s vagyok viszont nem tudom rávenni magam arra,hogy el menjek egy újabb pszichiáterhez,körzetihez nem szeretnék menni,a fizetőset meg sajnos most nem tudom megengedni magamnak olyan árakkal amiket a neten látok illetve nem tudom meg tudnék-e nyílni mivel ahogy lejjebb is írom,az emberek között ürességet érzek és leáll az érzelmi gondolkozásom. Kívülállónak érzem magam a világban,nem tudok beilleszkedni semmilyen társaságba,az egyik pillanatban érzelmes ember vagyok a másikban intenzíven depressziós. Ha emberek közé megyek ürességet érzek,nem érzem magam jól,sem rosszul. Szerelmi kapcsolatot nagyon félek kialakítani,ha el kezd valami komolyabban alakulni kételyes érzelmeket sugárzok,taszítom az embert viszont nagyon kötődök is egyszerre mert úgy hiszem egyedüllétre születtem de néha szeretnék szeretve lenni. Nincs motivációm,korábban reménykedtem a boldogságban de már reményeim sincsenek,olyan mintha egy mély gödörben lennék amiből hiába keresem a kiutat,mert ha elindulok is visszaesek.

Dolgozok,járok edzeni,barátokkal is töltök időt de talán csak az tud nyugtatni ha épp nem vagyok józan..

A ház amiben lakok csak traumákat idéz fel de egyelőre muszáj itt maradnom,a szüleimmel nincs érzelmi kapcsolatom,nem tudják miket érzek illetve a mostani és gyerekkori életem is káosz volt családi szempontból…

Ha van itt orvos vagy hasonlóan érző személy kérem írjatok bármit ami tudna segíteni,elfogadok bármilyen tanácsot.

Illetve ha esetleg olyan orvos olvassa aki szívesen meghallgatna és kezelne számomra megfizethető áron akkor hozzá szívesen el mennék.

dec. 8. 07:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Letenni az italt...

Előbb meg kellene próbálnod normálisan élni, fejleszd az önismeretedet, írj naplót és akkor menj orvoshoz, amikor muszáj és nem kérdés, hogy meg tudsz-e nyílni, mert 100%-ig tudod, hogy rá van szükséged.

dec. 8. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!