Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális az ha nem tudok zaj...

Normális az ha nem tudok zaj nélkül aludni? (Klíma, ventilátor)

Figyelt kérdés
Régen nem volt ilyen problémám. Emlékszem kb 3 éve mikor lett klíma a lakásomban akkor szerettem a hangját. Jó volt vele aludni és megnyugtatott. Olyan egységes és ugyanolyan. Nem gondolok túl mindent. Kikapcsolja az agyamat. Viszont nem érzem helyesnek ezt. Most nyilván télen a klíma nem megy de letöltött hang megy ami hasonló teljesen. Egész éjjel megy. Enélkül nem tudok jól aludni. Túl csendes helyen nem tudok aludni, mert agyalni kezdek. Viszont nem lehet mindig zajjal aludni se hiszen ha lesz egy párom nem biztos, hogy tolerálná. Nem tudok amúgy semmilyen mentális betegségről. Nem is tudom ezt milyen kategóriához lehetne írni jobban, de inkább mentálisnak érzem
dec. 8. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen normális, de van ilyen. Ha majd lesz párod, akkor vagy leszoksz erről, vagy külön szobában fogtok aludni.

Nekem éppen ezzel ellenkező problémám van, tehát a legkisebb zaj is megőrjít, kivéve ha nagyon ki vagyok merülve testileg - ami lustaságom folyományaként nagyon ritka jelenség. Hajnalban, félig kialudva már nem zavar a nyári eső zaja, ezért már kinyithatom az ablakot, mert szeretem a friss levegőt.

dec. 8. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. A léggkondi által kibocsátott fehér zaj nyugtató hatású sokaknak: https://www.youtube.com/watch?v=E7xOANKswfE
dec. 8. 02:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Lemaraqdt: [link]
dec. 8. 02:53
 4/6 Szolovjov ***** válasza:
Nekem a TV szól egész éjjel szép csendesen.
dec. 8. 03:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Hááát, én meg pont azt nem szeretem, amikor zaj van északa. 🤔
dec. 15. 18:40
 6/6 gungasam ***** válasza:
Egyszerű függőség, könnyű elhagyni...
dec. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!