Hogyan lehet megoldani, hogy az orvosok ne lássák, amit a pszichiáter írt? Vagy már soha nem mehetek többet orvoshoz, ha nem akarom, hogy lássák?
Figyelt kérdés
dec. 5. 18:50
11/17 anonim válasza:
" Alapállapotban a legérzékenyebb egészségügyi adataihoz eleve korlátozott a hozzáférés. Kizárólag az adott szakterület orvosai láthatják:
a pszichiátriai,
az addiktológiai,
a szexuális úton terjedő,
és a HIV/AIDS
betegségek dokumentumait. "
( [link] )
12/17 anonim válasza:
Az orvosoknak ehhez lehetőségük van.Ezért találták ki.Igy nem kell olyant vizsgálnia amit már más orvos vizsgált .
13/17 anonim válasza:
Munkaalkalmassági orvos nem láthatja!
20 éve vagyok pszichiátriai kezelt beteg, sok munkahelyem volt, egyiknél sem tudott róla az üzemorvos, hacsak én nem árultam el. Sőt, volt aki gyakorlatilag semmilyen betegségemre nem volt kíváncsi, amikor megkérdeztem soroljam-e (...), azt mondta, inkább ne, ha dolgozni akarok.
14/17 anonim válasza:
Mit kamuztok hogy nem látja az enyém látta. Brintellixet kaptam akkor szorongásra erre elkezd nekem okoskodni,hogy ilyen gyógyszerrel nem lehet dolgozni blabla utána még a pszichiáterem is nézett,hogy van még ilyen orvos aki ennyire nem ért hozzá? Majdnem nem adta meg az alkalmasságit...Háziorvos szintén látta előttem olvasgatta visszamenőleg. Most letilttam az Eesztben,hogy ne lássák,de még nem volt üzemorvosi vizsgálat,hogy megtudjam látja így vagy sem.
15/17 anonim válasza:
Utolsó válaszoló remélem most én is olyan üzemorvost fogok ki aki nem nézegeti. Nem örülnék,ha kiderülne a munkahelyemen úgyhogy nem is szedek gyógyszert csak ugye ott vannak a régi leletek és diagnózisok
16/17 A kérdező kommentje:
Minden, aminek köze van az ügyfélkaphoz, rögtön elkönyvelhető, hogy nem működik megfelelően.
dec. 5. 20:48
17/17 A kérdező kommentje:
Mikor mész üzemorvoshoz?
tegnap 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!