Mennyi xanaxot szedtek egy nap és mióta?
Figyelt kérdés
Pánikbetegségre szedek rexetint és mellé 1,5 mg xanaxot 5 hónapja.
Sokkal jobban vagyok mint előtte nincsennek rohamaim,elmerek menni boltba,dolgozok......viszont még néha ha stressz ér visszajön ez a szorongás érzés picit.Szerintetek ennyi idő után ez még normális lehet?
Én még nem érzém ugy hogy edltudnám kezdeni visszavenni a xanaxot.
Az állapotom amugy ilyen 180 fokos fordulatot vett pozitiv irányba.Volt valaki hasonló helyzetben?Teljesen ez sose fog elmúlni vagy több idő?Egyik barátnőm 2 év gyógyszer szedés után most jutott oda h egy 0,25 xanax nak a felét szedi egész nap és az antidept elhagyta.
dec. 3. 12:19
1/1 anonim válasza:
Jó lenne tudni az életkorodat. de úgy gondolom, a fiatalabb korosztályhoz tartozol.Az jó, mert erős a szervezeted öngyógyító képessége.Ha sokkal jobban vagy az mutatja, hogy a megfelelő gyógyszert szeded.Majd lehet azt a mennyiséget idővel csökkenteni az orvos kontrollálásával.Magam példájáról annyit, 40 évesen következett be nálam egy kiégéses-depressziós-szorongásos állapot, amit intézményben kezdtek kezelni. Xanaxból akkor a terápiás adagom 3x2 szem volt a 0,5mg-ból.kb fél év kellett, hogy elfogadhatóan érezzem magam, és egy év ahhoz, hogy le tudjam felezni azt a mennyiséget, és képes legyek vele úgy dolgozni, mint előtte.72 éves vagyok, elfogadható egészségben, de a Xanaxot teljesen letenni sose tudom. 0,25mg-ból szedek felet már vagy 25 éve.Jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!