Hogyan tudok segíteni feleségem őszi depresszióján?
1-2 évente ősszel jön nála. Ilyenkor ki se tud kelni az ágyból, nem eszik, kedvtelen, rossz a közérzete, diszkomfort van a gyomrában.
Borzasztó, hogy nem tudom rávenni, hogy ez fejen dől el, és neki kell megtennie az első lépést. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Most megint hetekig ez lesz?
Fejben dol el, de mivel ilyenkor a fejeben problema van, ezert nem megy neki.
Ez viszont biztosan nem kis oszi depresszio, kezeltesse magat. Itt valami melyebb dolog van.
1 hétig tartott legutóbb. Akkor elmentünk a sürgősségire. Ott néhány vizsgálat után kiderült, hogy nincs semmi komoly. Hirtelen jobban is lett. Ez volt 2 éve.
Most megint ugyanazok a tünetek vannak...
Hidd el, ha megtehetném, én sem mennék :D
De olyan pozícióban vagyok, ahol ezt sajnos nem tudom megtenni. Emiatt a nap végére úgy lefáradok mentálisan, mint ha 3 napot dolgoztam volna végig megállás nélkül. Én sem akarok olyankor mozdulni sem. De azt sem akarom, hogy eldurvuljon (sajnos volt előttem példa ilyenre gyerekkoromban), így szó szerint erőszakot teszek magamon, hogy "mozdulj, indulj, csináld!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!