Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami nagyon félresiklott,...

Valami nagyon félresiklott, és emiatt egy 2 évvel ezelőtti árulóra lettem hihetetlenül dühös, ez vajon miért lehet?

Figyelt kérdés

Volt egy személy, aki 2 évvel ezelőtt csúnyán elárult.

Akkoriban egy barátom azt tanácsolta, hogy mozogjak sokat, végezzek relaxációkat, foglalkozzak a dologgal, ne próbáljam meg elnyomni, különben legbelül fog elraktározódni, ahol rengeteg kárt fog észrevétlenül okozni.

Már bosszút álltam rajta egyébként, és azóta sokkal jobb lett, ennek fél éve. Azelőtt minden nap eszembe jutott, és féktelen haragot éreztem. Tehát a barátom tanácsai nem segítettek. Azért álltam bosszút, mert már nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.

Ma közölték, hogy a külföldi meló, amire annyit készültem, mégsem fog összejönni. Nagyon inkorrekt voltak, de nem ő rájuk lettem mérges, hanem a régi személy jutott eszembe, és hogy majd mennyire bosszút fogok állni rajta megint.

tegnap 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Mentalis problemad van, jobb lenne kezeltetni, mint kart tenni masokban.
tegnap 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
1.: Milyen probléma pontosan, és kifejtenéd, hogy miért gondolod így?
tegnap 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha bosszút állsz, az így üthet vissza. Nézz utána a Karmának. ÉS, ha újra csak bosszút állsz, az megint vissza fog hatni rád.

A barátodnak volt igaza, rá kellett volna hallgatnod, mert így csak magadat mérgezed, és betegíted meg.

tegnap 23:34
 4/6 A kérdező kommentje:

3.: Akkor a legnagyobb gazemberek miért ússzák meg?

Folyamatosan a barátomra hallgattam, de nem lett semmivel sem rosszabb.

Volt egy problémám, amiben elsőre nagyot segített, ezért hatalmas bizalmat szavaztam neki, és mindenre ráhallgattam, de csak károm származott belőle.

tegnap 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:

"Akkor miért ússzák meg a legnagyobb gazemberek? "Ne a legnagyobb gazemberek legyenek a példaképeid.

"Továbbra is hallgattam a barátomra, de nem lett rosszabb."

Mi nem lett rosszabb? Jobbnak kellett volna lennie.

Segített egy problémádon. Akkor az nem jó?

Mit takar a: "mindenre ráhallgattam"? Mindenben rá hallgattál? Kire? A már említett barátodra? Vagy arra, aki elárult?

Mert ha az utóbbi, akkor elképzelhető, a "de csak károm származott belőle"

...

tegnap 23:58
 6/6 A kérdező kommentje:

5.: Nem ők a példaképeim, csak írom, hogy ez a belemagyarázós "biztos a karma miatt volt" dolognak nincs értelme.

Volt itt gyk-n egy barátom, akihez egy problémával fordultam, és nagyon jó tippeket adott, segített benne.

Tőle kaptam a tanácsokat és a segítségeket az árulóval kapcsolatban, de etekintetben a segítsége csak ártott nekem.

ma 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!