Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2 hónapja szedek xanaxot 1mg...

2 hónapja szedek xanaxot 1mg mennyi idő mire ki ürül?

Figyelt kérdés
Ez a 3.napja hogy csak 0.5 mg veszek be de reggel remegve kelek. A látásom mintha néha részeg lennék. Nem szeretném már szedni inkább eljárok pszichoterápiára és autoning tréningre. Nem vagyok gyógyszer ellenes de engem ez az 1 mg is elnyom a gyerekemmel szeretnék megélni minden percet és nem ásitozni meg kedvtelen lenni. Szorongásra kaptam. Félek a haláltól. Kinek mennyi idő volt gondolom ezek a panaszok elvonási tünetek .
nov. 25. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán lassabban kellett volna letenni, nem felezve hanem negyedelve, mert 2 hónap még nem sok, ám 1mg már nem kevés. Igen, ez elvonási tünet.
nov. 25. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
És a hányinger étvágytalanság?
nov. 25. 12:19
 3/5 Mad Max2 ***** válasza:
A xanax abbahagyásá ne ak megvan a szakmai módszere. Kėrj taná CD sőt az orvostól. De ha napi 1mg őt szedtél akkor kb 0.25 el Ki ell csökkentened ha hetente. Tehát 1hónap mire lejössz rò le a ha minden rendben négy...
nov. 25. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Az étvágytalanság abszolút a szorongás tünete.
nov. 25. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
nov. 25. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!