Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az a szorongás? A doki...

Mi az a szorongás? A doki kérdezte tőlem, hogy nem szorongok-e, én meg azt sem tudtam, mi az, csak sejtésem van.

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Állandó félelem valami konkrét dologtól vagy csak általánosságban.
2010. nov. 5. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy pl olyan dolgokon jár az agyad, görcsölsz, amin nem kéne, szorongassz, lehet konkrét oka, de ha ok nélkül van, akkor kezelendő. Ha viszont tudod az okot, akkor az okot kell megszüntetni, ha lehetséges.
2010. nov. 5. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szoronganál, tudnűl róla... Állandó félelem, állandó gyomorfájás, rettegés. Sajnos én tudom hogy mi az a szorongás:(
2010. nov. 5. 19:45
 4/6 anonim válasza:

ez egy tök jó oldal, én is innen azonosítottam be, hogy van-e bajom vagy nincs...

[link]

2010. nov. 6. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Folyamatos félelemérzés, aminek nem tudod az okát, vagy nincs is konkrét oka, ezért megfoghatatlan, "szabadon lebegő félelem". Nekem így mondta el egyszer egy pszichológus.
2010. nov. 7. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
ne akard tudni
2010. nov. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!