Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szívultrahang vagy az EKG...

Mani5 kérdése:

A szívultrahang vagy az EKG kimutatná, hogy közeledik egy szívinfarktus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja folyamatosan fáj a szívem körül, illetve a hátam a vállam. Kezem nem zsibbad még, levegőt is kapok, viszont néha nagyon ver a szívem és olyankor rettegek h infarktusom lesz. Sokszor izzad a tenyerem pedig hideg a kezem, és szédülök néha picit.

Néha futok, egyszer kicsit fajt a mellkasom, viszont levegőt mindig kapok rendesen.

Volt laborom is ami szinten negatív. Attól félek hogy ezek a vizsgálatok nem biztos hogy kimutatják lesz e infarktusom. Mit tehetnék?

Köszönöm a válaszokat!:))

tegnap 20:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10-es igen én is azt látom h mindenki a pszichés bajt mondja.

Egyik kardiológus mondta hogy szerintem is rendben van a szivultrahang de ha annyira zavar akkor menjek el egy már nem emlékszem a nevére vizsgálatra ami 150.000 forint. Az nekünk kicsit sok :(

És amit nem értek h éjszaka nem faj soha semmim.

tegnap 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!