Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert hanyok a fenykepeken...

Miert hanyok a fenykepeken sajat magamtol?

Figyelt kérdés

Mostanaban ha visszanezek kepeket egyszeruen rosszul vagyok attol, ahogy kinezek. Felesegem szerint nem nezek ki rosszul, de valahogy maga a latvany, hogy ilyenek a mimikaim, a fejem, az arcom, igy mosolygok vagy nem mosolygok, amilyen pofakat vagok, na attol total kivagyok.

Nem is tudom elkepzelni a felesegem hogy tud velem lenni, es az emberek hogy nem hanynak be tolem.

Nem vagyok kover, minimalisan kopaszodok, de egyszeruen nem tetszek magamnak.

Mas is erez igy?

nov. 13. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor tükörbe nézel is ezt gondolod? Hány éves vagy?
nov. 13. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki fotogén. Ez van.

Ne foglalkozz ezzel ennyire.

Ha nem tudsz leakadni erről a témáról, akkor fordulj szakemberhez.

nov. 13. 10:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Tukernel nem latom magam igy, ott minden oke.

47.

nov. 13. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez valamennyire általános, hogy amikor saját magunkat látjuk olyan helyzetekben, pózokban, stb., ami nem általános, pl. hátulról, oldalról, az furcsa. Én is mindig szörnyülködök, amikor egy próbafülkében oldalról is látom magam, hát a fej, hajam is milyen? :-) Szóval, nem vagy egyedül!
nov. 13. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamiféle énkép zavar.
nov. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!