Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elhagyhatom a gyógyszert...

Elhagyhatom a gyógyszert vagy inkább hallgassak az orvosra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy eddig elég sok

gyógyszert szedtem az elmúlt években. Borderline személyiségzavarom van meg

bipoláris zavarom. Az előző gyógyszerem teljesen meg változtatta a viselkedésemet.

Olyan mellékhatást okozott

amitől elő jött nálam a kényszeres vásárlás. Tegnap voltam a doktornőnél el mondtam neki mindezt és meg engedte hogy

csökkentsem és elhagyjam.

Viszont felírt helyette egy új

gyógyszert a Rxultit.

Azt mondta ez egy nagyon modern gyógyszer. Viszont én félek a további mellékhatásoktól és úgy érzem nem biztos hogy jót tenne nekem, vagy hogy többet ártana mint használna.

Azon gondolkodom hogy miután elhagytam a mostanit elhagyom

teljesen a gyógyszereket és megprobálok anélkül jól lenni. Mostanában egyébként amúgyis

sokkal jobban vagyok ahhoz képest mint régen. Viszont a doktornő véleménye az hogy fél attól hogy gyógyszer nélkül vissza esnék.

Most nem tudom mit tehetnék.

Volt valaki hasonló cipőben?

Van valakinek tapasztalata

ebben? A válaszokat előre is köszönöm!

tegnapelőtt 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Hallgass az orvosra és kezd el a másikat
tegnapelőtt 16:14
 2/6 anonim válasza:
100%
Párom pánikbeteg, arra kap gyógyszert, mivel gyakorlatilag tünetmentes és jól halad, így nála is mondták hogy csökkentik majd elhagyhatja. Ő túl hamar akarta abbahagyni, így kijöttek mellékhatások. Hallgass az orvosodra.
tegnapelőtt 16:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van,úgy csinálom akkor

hogy elkezdem szedni aztán ha nem válna be vagy rosszul lennék tőle akkor abba hagyom.

tegnapelőtt 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szedek rxultit, 4 mg- ot és semmilyen mellékhatást nem érzek, tényleg modern gyógyszer. Szedd nyugodtan.
tegnapelőtt 17:06
 5/6 A kérdező kommentje:

4_ es Rendben, akkor ki probálom

Köszi a válaszod

tegnapelőtt 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass az orvosra. Ha mégsem jönne be az új gyógyszer, akkor is neki szólj, ne hagyd abba csak úgy.
tegnapelőtt 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!