Hetente csökkentsek?1mg frontint 6 hónapja szedek.Milyen tempóban adagban szoktassam le a szervezetemet?
Szorongásra kezdtem el szedni. Elöször csak 0.25 majd az már nem úgy hatott majd 0.5mg,és most egy hónapja 1 mg.
Szeretném abba hagyni,orvoshoz most nem tudok menni.
Köszönöm a válaszod.
Nem irom most ide le de pár hónapig nem tartózkodom az országban,és nem szeretnék belebonyolódni.
Szimplán arra lenni kíváncsi másnap milyen arányban javasolták a csökkentést.
(Sok sok éve használtam szintén pár hónapig,akkor pszichológus 4-hét alatt hozott le napi 2 mg ról.)
Amugy szorongasra, panikra antidepresszans segit, ami melle kiseronek 0,25 Xanaxokat lehet bevenni, de alapjaraton az hoz vissza a normalitasba.
A Xanax a legendakkal ellentetben nem okoz olyan eros fuggest, mint az antidepresszans amugy, bar arrol is lassan le lehet jonni.
Az okoz fuggoseget, hogy nem akarod pokoli szarul erezni magad, es a barmi ami jobbro nehez lemondani.
A körömreszelőt ajánlom. Pár naponta többet reszelj le belőle. Soha ne tedd el amit lereszeltél és növeld a testmozgást vagy kezdj el valamit ha eddig nem csináltad. Bármi lehet akár csak séta is, lényeg hogy ne kényszer legyen hanem élvezd is a mozgást, az sokat segíthet. Menni fog. :)
És legyél türelmes magadhoz nem kell elkapkodni. Meg ne olvasgass jaj de rosszul vagyok beszámolókat. Sokminden fejben dől el. Van aki tényleg nincs jól. De a párom pl úgy hagyta abba, hogy nem vett be többet egyszercsak elkezdett futni meg kefírt inni. Ő ebben nagyon hitt és nem lett semmi baja. Szóval ilyen is van, bár ezt nem feltétlenül ajánlanám. Inkább fokozatosan és óvatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!