Állandóan feszült és mérges vagyok?
Sajnos hónapok óta egy nagy katyvasz van a fejemben és nem tudom miért vagy hogy hogyan segítsek magamon.
Egész nap mérgesnek és feszültnek érzem magam, robbani tudnék ha csak hozzámszól valaki. Egész nap rossz gondolatok járnak a fejemben, felidézek régi rossz emlékeket stb
Ha megbotlok, leejtek egy tollat vagy bármi ilyen apróság, olyan dühbe jövök hogy törni zúzni ordîtani tudnék
Ha el van tervezve a napom és pl csak 5 perccel csúszik valami, szinte idegösszeomlást kapok
Illetve újabban este 8-fél9 fele már elalszom és alig bírok a reggel 6:30as ébresztőre felkelni. Folyamatosan fáradt vagyok
Nem tudom mi történik velem, mindig is egy vidám, pozitív lány voltam. Utálom hogy ilyen vagyok. Dolgozom, sportolok stb de nem tudok kijönni ebből és fogalmam sincs mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!