Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hova fordulhatnék segítségért?

Hova fordulhatnék segítségért?

Figyelt kérdés

Egyszerűen egyre rosszabb az életem, szorongás, depresszió, társaságtól való félelem. Régóta tart de már nagyon nem vagyok jó passzban. Tudom, hogy mentális problémám van, de nem igazán találok segítségre a pszichiháter csak gyógyszert ír, egyátalán nem érti a nyomorom. Meg úgy igazán senki se, rám hárítják, hogy lusta vagyok stb. Aki megért az se tud segíteni, max sajnál, de az még csak rosszabb nekem is. Barátaim már egyátalán nincsenek se barátnőm. Egyszerűen semmi kiutat nem látok, hiába próbáltam több pszichológust semmire nem mentem semmivel. Csak az okoz egy kis nyugalmat ha elkabítom magam pár órára, utána jön a rosszullét. Fogalmam sincs, hova tudnék fordulni, aki segíteni tud ebből kijönni, mert magamtól képtelen vagyok. Viszont szeretnék helyrejönni. Az egész sztorit, hogy hogyan fajult idáig az életem nem írom le, mert ahhoz, hogy érthető legyen, regét kéne írni kb de azt meg senkinek se lenne türelme végigolvasni. Valaki hasonló cipőben esetleg, aki tud tanácsot adni merre forduljak segítségért?

22f

tegnap 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Keress másik agyturkászt, ha ez előző nem jött be. Mi itt gyakorin hiába diagnosztizálunk, nem vagyunk szakemberek, úgyhogy az ilyen-olyan különböző tanácsok lehet több kárt okoznának, mint hasznot.
tegnap 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet! Itt a neten bárki bàrmit irhat akár számodra nem megfelelő tanàcsot is! Amúgy is egyre több itt a hülye meg a rosszindulatú ember! Tisztelet a kivételeknek! Nem vagyunk orvosok sem. Kell egy jó pszhiiáter! Illetve egy kis önismeret esetleg egy nagyon jó barát akivel tudsz beszélni, tanàcsot kérni. Egy lelkitárs is sokat segíthet. A depresszió amúgy is népbetegség. Én is küzdök mindkettővel. Voltam nagyon lent is meg van amikor tök jó minden de a szorongás az még mindig sokszor rám jön! Nem egyszerű feltárni az okot! Nekem is kellene egy jó pszhiiáter de nehéz kifogni illetve magán úton súlyos pénzek... Családod támogat? Testvéred van? Barátokkal hogy állsz?
tegnap 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos magánpszichiháterre nincs pénzem, nemrég visszaköltöztem anyámhoz, igazábol senkim sincs rajta kívül, ő nem tud mit tenni, sajnál, de nem tud ő se semmi megoldást. Barátok már egyatalan nincsenek, pár rokon van, de szerintük diliházban a helyem, meg se akarják érteni a bajom. Igazából aki ismer az mind egy gyenge sz@rnak néz. Pedig tudom hogy több van bennem de mintha egy demon tartana fogságban akitől nemtudok szabadulni. Állami pszichiháternek semmi értelme, se idejük, se kedvük, se érdekük komolyan foglalkozni az emberrel (többnél is voltam, tapasztalat) ha szorongsz adnak xanaxot vagy rivot, depire meg antidepresszánst, ami semmit se segít sőt inkább ront a helyzeten (szintén tapasztalat) a benzók meg a világ legveszélyesebb drogjai, azokból jó még nem sült ki. Röviden nem látok rá esélyt, hogy bárki tudna/akarna segíteni.
tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!