Hova fordulhatnék segítségért?
Egyszerűen egyre rosszabb az életem, szorongás, depresszió, társaságtól való félelem. Régóta tart de már nagyon nem vagyok jó passzban. Tudom, hogy mentális problémám van, de nem igazán találok segítségre a pszichiháter csak gyógyszert ír, egyátalán nem érti a nyomorom. Meg úgy igazán senki se, rám hárítják, hogy lusta vagyok stb. Aki megért az se tud segíteni, max sajnál, de az még csak rosszabb nekem is. Barátaim már egyátalán nincsenek se barátnőm. Egyszerűen semmi kiutat nem látok, hiába próbáltam több pszichológust semmire nem mentem semmivel. Csak az okoz egy kis nyugalmat ha elkabítom magam pár órára, utána jön a rosszullét. Fogalmam sincs, hova tudnék fordulni, aki segíteni tud ebből kijönni, mert magamtól képtelen vagyok. Viszont szeretnék helyrejönni. Az egész sztorit, hogy hogyan fajult idáig az életem nem írom le, mert ahhoz, hogy érthető legyen, regét kéne írni kb de azt meg senkinek se lenne türelme végigolvasni. Valaki hasonló cipőben esetleg, aki tud tanácsot adni merre forduljak segítségért?
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!