Pánikbetegséggel, hogy tudtok dolgozni?
Figyelt kérdés
Két hete pánikrohamom volt, kétszer is a sürgősségin voltam. Iszonyatosan szorongok, jelenleg táppénzen vagyok . A háziorvos frontint irt fel 3 x 1 . Hogy fogok tudni így dolgozni?nov. 8. 07:40
1/13 anonim válasza:
Pszichátrián normális gyógyszerrel és hosszútávú terápiával lehet javítani az életminőségeden. De te kellesz hozzá elsősorban. Nem más fogja megoldani.
2/13 A kérdező kommentje:
Van valamilyen tapasztalatod?
nov. 8. 08:22
3/13 anonim válasza:
Sehogy. Mondjuk nekem már depresszió, szociális fóbia is társul hozzá.
4/13 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszereket szedsz?
nov. 8. 08:39
6/13 anonim válasza:
Voltam pánikbeteg, antidepresszáns és nyugtató pár hónapig, plusz pszichoterápia. Nyilván mindig is szorongó alkat voltam és picit maradtam is, de a gyógyszerek segítettek, hogy tudjam élni az életemet, a terápia pedig segített a változásban.
Jobbulást neked!
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, most voltam pszichiáternél és megkezdjük a pszichoterápiát. Egyelőre nyugtató és meglátjuk ha kell antidepresszáns is de azt még nem irt fel. Milyen antidepresszáns írtak fel neked anno?
nov. 8. 11:40
8/13 anonim válasza:
Nem emlékszem már sajnos, ez jó 20 évvel ezelőtt volt. De xanax volt mellé.
9/13 A kérdező kommentje:
Most nekem csak a Frontin van. De jó, hogy rég volt és nem jött elő :)
nov. 8. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!