Mi tudna abba segíteni hogy elhagyjam az alkoholt?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hetekben rendszeresen iszok minden este egyedül, mert maganyosan érzem magam és rohadtul frusztráló már csak az miatt is mert sportolok most gondolkodtam pszichológuson nyilván de borzasztóan szégyellem magam…nov. 7. 23:17
1/4 anonim válasza:
A pszichológus előtt nem kell szégyellned magad, az a foglalkozása, hogy az életükben valamit rosszul csináló embereknek segítsen türelemmel és együttérzéssel.
2/4 anonim válasza:
A pszichológus előtt semmit sem kell szégyellni.
Esetleg ha keresnél társaságot? Családod, barátaid vannak?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen vannak, mindig is támogattak mindenben, ez az egész úgy kezdődött, hogy csak bulikban utána szombat estéken otthon ha nem mentem sehova és fokozatosan egyre rendszeresebb lett és most már arra kapom a fejem, hogy napiszinten csinálom
nov. 7. 23:41
4/4 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, csak én rájöttem, hogy szándékos, így aztán ritkábban tolok kevesebbet vagy alig egyet, és most jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!