Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szükségem lenne önsegítő...

Szükségem lenne önsegítő csoportokra mert régóta függő vagyok tőle.Van ötletetek?

Figyelt kérdés

nagyon sok helyen eltanácsoltak mert a területileg illetékes helyen nem fogadnak,ezt teljesen világos.Nem sorolom fel.A pszichiáterem mivel régóta tartó mentális súlyos mentális betegségeim is vannak,tegnap elküldött és másfél év alatt nem írt.

De van egy másik dr.nő akinél korábban volt,ő foglalkozik velem,csak hogy tényleg vannak ilyen életképtelen, magát arcul köpő nem szakemberek egy dolog,de aki beteg az kihez forduljon? adjuk el a házat és 2 hétig ott lehetünk.

Én pl.43 férfiként olvasok,fórumokat,csoportokat,előadásokat de ezek nélkül a hangulatingatozásaim vissza jönnek Pl.ha belém kötne kis szavakkal oda tenném magam ami nem normális.

Ha jó kedvem van,mindenki kedves és tudok nevetni de ez váltakozik főként a emberek között.

Mit kéne tennem hogy mivel a kórházak nem fogadnak(teljes teltház van és csak az ott levőket vesszük fel,az én területemen már itt sem vesznek fel,kderült hogy ez a "most"főorvosasszony tudott arról hogy az ottani gyógyító "intézményben"tudja hogy ki vitte be és ki vitte be a drogot.Teljesen zavarba hoztam,az ennek mefelelő testbszéd úrrá lett rajta.Hagytam hogy vegyen pár lélegzetet,aztán otthagytam,most ez a poziciója ami engem nem gyógyít.

Van olyan hely pl.Pesten ahol találkozhatok ilyen emberekkel,egyedül vagyok és az egészségemért szeretnék tenni.

#szorongás #bipoláris zavar #feszültség #szkizoafftív zavar #labilis szelyiség zavar
ma 12:51
 1/3 A kérdező kommentje:
mármint a frontintól vagyok fügő és depressziós,letargikus vagyok.
ma 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ne jácc tobbet. Enis rákattantam a Fortnitera de eldontottem hogy nemjáccok tobbet vele es letoroltem

Azota se jáccottam vele

Már fél éve tiszta vagyok 🤣

ma 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,hogyan jöttél le róla?
ma 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!