Valóban az ember érzi azt, hogy most tényleg megfog halni?
Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok. Frontint szedek szorongasra par honapja napi 1-2db 0.25. Valami furcsa erzes kapott el most este. Ugy erzem reggel nem fogok felebredni. Kicsit felek de egyben nyugodt vagyok. Borzalmas az eletem egyebkent mint munka mint kapcsolat mint a csalad alapitasi dolgaim munka penz kulonkoltezes rossz gyerekkor stb. Nehez helyzetbe vagyok kb 3-4 eve. Ugy erzem ma lesz az utolso estem. Reggel mar nem fogok felebredni. Mit tudnek tenni? Torodjek bele? Vegulis majd reggel kiderul…ma 19:40
1/2 anonim válasza:
Fel fogsz ébredni. Tereld el a gondolataidat valamivel, ami kikapcsol. Egy jó könyv, film... Időnként az is segít, ha más problémáiról olvasol és rájössz, hogy sokan vannak hasonló cipőben mint Te.
2/2 anonim válasza:
Ez csak szimpla pánik. Nyugodj meg, holnap is fel fogsz ébredni, minden rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!