Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan még, aki 3 féle...

Van itt olyan még, aki 3 féle antipszichotikumot szed egyszerre?

Figyelt kérdés

tegnap 18:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Depót is kaptam már többfélét és szerencsére engem egyik antipszichotikum sem hizlalt eddig.
tegnap 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja akkor értem, sok kell, és a max adag kevés neked ezek szerint, én ezért szedek 2-t, reagila max adag, seroquel majdnem max adag mert 600 mg, és elontril meg frontin.

Neked 3-szoros max adag kell ezek szerint, és ezért. Csak tényleg azt nem értem miért nem mindjárt depót kapsz?? De nem vagyok orvos, pont h a másik oldal: én skizoaffektív vagyok. 6,8,10-es hozzászólás az enyém.

tegnap 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
De jó neked h nem hízol!
tegnap 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:
De gyorsan írsz 😊 a depóra válaszoltál is mielőtt leírtam a 12-est
tegnap 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Még annyi jutott eszembe, egyrészt a testsúly is számít, ha magasabb, több gyógyszer kell sztem, (nem arra gondolok, h kövér vagy hanem, h magas és ezért több a súlyod), másik, hogy lehet, h olyan fajta vagy akire alig hatnak a gyógyszerek, mondjuk talán azért mert kilöki a szervezeted, esetleg nagyon erős az immunrendszered, és persze, h a skizo skáláján belül súlyosabb kategóriában vagy.
tegnap 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha nekem 2-t kell szednem egyszerre, miért ne lehetne másvalakinek meg 3…….

Egyébként ráadásul úgy szedek seroquelt és reagilát nagy adagokban, h nem is tartozom a skizoaffektív skála durván beteg kategóriájába

tegnap 19:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát 160 cm vagyok, szóval nem magas. Az tény, hogy kisebb adagokat meg se éreztem, sőt, ennyi gyógyszer mellett se vagyok tünetmentes. Tudok dolgozni, annyit hatnak.
tegnap 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!