Az milyen betegség, hogy állandóan használati tárgyakat és élelmiszereket dugok fel magamnak? Dezodor, töltő, parfüm, fogkefe, gyertya, konzervnyitó, toll, ceruza, kolbász, virsli, uborka, banán, cukorka, csoki, szalámi?
Figyelt kérdés
nov. 3. 20:16
1/10 A kérdező kommentje:
Polyembolokoilamania?
nov. 3. 20:23
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem betegség, hanem kíváncsiság, meg bolondság. Van a felsoroltak között amiben értelmet nem látok, de van amit nem csak te próbáltál ki...
3/10 anonim válasza:
Kanosság. Vagy kancasság, nem tudom mi a női megfelelője. Keress egy pasit aki jól meg *** és boldog leszel. Nyugi saját tapasztalat. 🤷🏻♀️
4/10 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy betegség.
Esetleg egy traumatikus reakció, akkor gyakori ha előtte pl szexuális zaklatás ért, akár kis mértékben is.
De rengeteg oka lehet még, szerintem menj el egy pszichológushoz, kérdezd meg, próbálj meg segíteni magadon.
5/10 anonim válasza:
Nem kell pszichológushoz menni. Csak kicsalja a pénzed. Keress egy pasit.
6/10 anonim válasza:
Szólj majd ha a 2,25 literes Coca-Cola is megvolt.
Nemed? Korod?
7/10 anonim válasza:
Ezzel senki se tréfálkozzon és ne kísérletezzen, mert bele is lehet halni. Pl. felsérti a hashártyát, beleket valaki, szepszist kap. Még ma se tudnak mindenkit megmenteni, aki ilyet csinál. Csak erre fejlesztett segédeszközt szabad feldugni, ne sajnáld rá a pénzt.
8/10 anonim válasza:
#6 már bocs, de mit akarsz te egy ilyen beteg nőtől? Ha feldugja a 2,25ös kólát utána te már elveszel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!