Én most Bipoláris I vagy BipolarisII vagyok diagnózis szerint?
Orvosom szerint ez gyógyíthatatlan de nem vagyok súlyos eset.
Gyogyszereim: scippa 10mg, rovotril napi 2x0 5 mg, kventiax 300 mg
A kventiaxtol zombi vagyok engem nagyon szedál. Orvos azt mondja igyak sok teát vagy kávét és kevésbé tesz álmosság.
A doagnozisom F3160
Ez most az enyhe bipoláris II vagy Bipoláris I??
A rendelkezésre álló információk alapján ez nem állapítható meg.
A diagnózis alapján lehet mindkettő.
A fő kérdésre nem tudok választ adni de a kventiaxra tudok tippeket adni amik nekem segítettek:
Ez a legfontosabb! Ha alkoholt iszol ne vedd be ivás közben mert kb 25 percen belül leküzdhetetlen álmosság jön rád
Próbáld meg kb ilyen este 9-10 óra magasságában bevenni és akkor nem leszel másnap annyira zombi. Én ha este fél 12 után vettem be akkor szinte az egész napom a kukába ment, mert nem tudtam funkcionálni.
Nekem kb kicsivel több mint fél év volt amire hozzászokott a szervezetem és ahogy hozzászokott kb 95%-osan funkcionáltam.
Ezek segítettek főleg.
Ne hagyd el a gyógyszert egyik napról a másikra, mert az elvonási tünetek nem a legkellemesebbek (próbáltam, 10/0 nem ajánlom senkinek😂)
Viszont, hogy jót is mondjak róla: nekem esküszöm ez mentette meg az életem. Meg mivel ennyire elnyomott egy csomó olyan helyzet volt ahol sikerült rájönnöm, hogy azokat a helyzeteket gyógyszer nélkül nagyon rosszul reagáltam le és így könnyebb volt logikusan gondolkozni. Persze ez nem egyik napról a másikra történt, hanem hosszú volt megtanulni.
Szintén bipoláris diagnózisra kaptam kb. 1,5 évet szedtem ugyanezt a dózist és jelenleg nem szedek semmiféle gyógyszert. Vannak most is kilengéseim, de nem olyan nagyok mint voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!