Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha félek tőle...

Mit csináljak ha félek tőle hogy valaki miattam vet véget az életének?

Figyelt kérdés
A pasim elég labilis lelki àllapotu , 2 hónapig zaklatta öt egy ismeretlen hogy én vele csalom közbe ez nem is igaz. Üzeneteket írt egy elmebeteg férfi neki mint kiderult és ő elhitte neki mert kreált hamis bizonyítékokat és megmutatta a pasimnak. Kiderult hogy ismerem azt az embert aki ezt elhitette a párommal. Nekem is írogattott ilyeneket hogy szeretlek stb, azt hitte hogy együtt vagyunk és a baratnoje vagyok, hiába mondtam hogy nekem van barátom. Mit csináljak? Nagyon félek.

tegnap 12:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Bedrogozta magát és kiment a vasutra😭😭😭
tegnap 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenki keresi de nem találjâk a pasim
tegnap 12:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Rossz előérzetem van nagyon.
tegnap 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nehéz helyzetben vagy, de külön kell választani a dolgokat.

Mindenképp nehéz, hogy ebben a párkapcsolatban szerepet osztottak neked. Ezt próbáld megfelelő életszemlélettel kezelni.

A másik része pedig az, hogy hat rád lelkileg, hogy elvben "miattad" van ez a szitu. Én ezt nem feltétlen gondolom így, sztem érdemes lenne ettől a pszichés tehertől megszabadulni.

tegnap 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Azért te nagyon ráírsz a gyakorin írogatni, míg az állítólag bedrogozott partneredet keresik. Végre folytatódik az iskola holnaptól.
tegnap 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségnek szóltál már? Annak van értelme.

Amúgy nem miattad tenné, ő egy zaklatott, drogos ember, ne hibáztasd magad.

A legfontosabb, hogy mielőbb megkerüljön!

tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!