MR vizsgalat eredmeny. Baj lehet? Tobbi lent.
Voltam MR vizsgalaton.
Elvaltozas nem talalhato, minden normalis. A leirtak alapjan.
Viszont a velemenyhez oda irtak, hogy: Atrophia cerebri utana olvastam ez az agysorvadast jelenti.
Kell e aggodnom emiatt. Az orvosom szerint nem. De valami ok miatt csak odairtak. Ez elegge nyomaszt engem. Foleg, hogy 27 eves fiatal vagyok.
Szóval az orvosnak nem hiszel, de a gyakorikérdéseken írt válaszokat elfogadod attól függetlenül, hogy A-t vagy B-t írnak? Vagy ha írnak ezt is meg azt is, akkor kiválasztod a neked tetszőt és annak hiszel, csak az orvosnak ne kelljen?
Csóri neurológus, ha tudta volna hogy felesleges volt 11 évet tanulnia a gyakoris konkurencia miatt...
Egy szóval nem irtam, hogy nem hiszek neki. Csak erdeklodtem. A kerdes tovabbra is fenn all, hogy valami miatt odairtak. Gondolom nem csak azert mert kedvuk volt. Ha viszont az van akkor miert mondta azt, hogy nincs bajom.
Nem ez volt az iranydiagnozis. Teljesen mas miatt voltam MR vizsgalaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!