Akik huzamosabb ideig jártak pszichológushoz: megérte, jobb lesz utána az ember élete?
Figyelt kérdés
Jó ideje küzdök egy problémával, ezért többször felmerült bennem a pszichológushoz járás. Ami picit visszatart benne, hogy nagyon drága egy alkalom, és nekem valószínűleg 10-nél kevesebb nem lesz elég. Tartok attól, hogy ennyit kiadok rá, és mégsem használ. Akik már jártak huzamosabb ideig és sokat áldoztak rá: megérte,jobban lettetek tőle?ma 10:59
3/10 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon sokat segített. De jót kell találni.
4/10 anonim válasza:
Ugyanmár, milyen jót? Aki pénzért úgy beszélget veled, hogy az óráját nézi? Van még 1 perc, belefér egy mondat, aztán viszlát?
Erre senkinek nincs szüksége. Tartsátok már többre magatokat!
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor mit javasolsz helyette? Mert kéne a segítség.
ma 11:45
6/10 anonim válasza:
Szentgyónást, a szó valódi értelmében.
Nem úgy, ahogy a félbolondok gúnyolódnak rajta.
7/10 anonim válasza:
Én pszichiáterhez jártam pszichoterápiára, és igen, gyógyszer nélkül elmúlt egy 8 évig tartó fizikai tünetem.
8/10 anonim válasza:
#6 Szentgyógyítás?? Ne röhögtess a "szent" papokkal! Mikor láttad Istent? De komolyan?! Mert ha lenne, tudna segíteni, nem tartana ott a Világ, ahol tart. Nem lenne túlnépesedés, nem lenne éghajlatváltozás, nem lennének függők (alkohol, cigaretta, kábítószer, egyéb függőségek), nem lennének mentális betegségek. De így max a másik emberre van az ember szorulva, aki -sok esetben- pénzt kér azért, hogy meghallgasson. Picit gondolkodj már! Nem mehet mindenki a paphoz, csak mert baja van. (meg sem vagyok keresztelve, nem 30évesen akarok hozzá fogni paphoz járni, hogy bérmálkozzak, házasodni meg úgysem akarok)
10/10 anonim válasza:
Nyolcas válaszoló:
Pont ezért nem releváns a te véleményed. Magad írtad le. Ne szólj bele olyanba, amihez nem értesz.
A tények makacs dolgok: tőled függetlenül léteznek. Ha vergődsz, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!