Kventiaxról vagy más antipszichóról valaki leszokott huzamosabb (5+ év) után?
150mg-t szedtem+50 mg prolongot.
Amikor egyik pillanatrol a masikra letettem aludni egytalan nem tudtam, a hangulataim ossze-vissza voltak es nagyon durva elvonasi tuneteim lettek.
Amikor orvosi utasitast kovettem es ugy tettem le akkor kicsit voltak problemaim az alvassal, hogy nem aludtam olyan melyen stb. . De ezek kb 1 honap alatt megszuntek
Én 300-at szedek este, 100-at reggel, 0,5-ös rivotrillal (azt is reggel, este). Ez az orvosok szerint közepes adag.
Sokáig jó volt, de egy idő után valamiért átalszom tőle szinte az egész napot, így nem tudok dolgozni (fogalmam sincs hogy ez hogy fog megoldódni). Eleinte fogyókúrázni is tudtam mellette, mert azelőtt parnassant szedtem, amitől majdnem 40 kilót híztam, de egy ideje a kventiax is éhesít, mondjuk közel sem annyira, mint a parnassan.
Természetesen merevedési zavarokat is okoz, mint kb. az összes ilyen erősebb gyógyszer.
Próbáltunk már számtalan más gyógyszert (risperidon, reagila, aripiprazol, haloperidol...), de egyik sem hatott.
Ha abbahagyom a szedését nagyon erős félelmeim vannak (sajnos nem kitalált dolgoktól), és ez napról napra csak erősödik, annyira, hogy 3-4 nap után már halálfélelmeim vannak. Nem tudom, hogy ha hosszú ideig nem szedném, akkor le lehetne-e szokni róla, de több orvos mondta már, hogy életem végéig szedni kell gyógyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!