Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más depresszióra hajlamosak,...

Más depresszióra hajlamosak, nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Belőletek is kiöli a romantikus érzéseket egy depressziós időszak? 😟

Van kapcsolatom, de semmit nem érzek a párom iránt. A depressziós időszakban előtt még szerettem. Vissza fog jönni? Vagy örökre csak így barátilag tudok majd rá nézni?

Màs volt már így?

okt. 29. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Belőlem a párkapcsolatra való igényt ölte ki. (Nem voltam párkapcsolatban.)
okt. 29. 18:14
 2/6 A kérdező kommentje:

1! Jó neked!

Nekem most ott van egy személy, aki iránt nem érzek semmit, pedig nem tett semmi rosszat, csak azt érzem, hogy neki is teher vagyok. Emlékszem, hogy szerettem...de most nem tudom már.

okt. 29. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont a párkapcsolat és a társas élet hiánya okozza a depressziót
okt. 31. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
#3 Akkor az valószínűleg nem depresszió, csak szimpla szomorúság, magány, rossz közérzet, rossz időszak. A depresszió átkapcsolja az ember agyát, letargikussá és érdektelenné tesz minden iránt. Azért nem látod belőle a kiutat, mert nem is tudod, hogy mi az, ami boldoggá tenne, ami megoldás lehetne az állapotra. Amik régen érdekeltek, örömet okoztak, azok elveszítik a jelentőségüket, elveszíted irántuk az érdeklődést. Rohadt egy állapot.
okt. 31. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
3. Vagyok és pontosan ezt érzem, vannak dolgok amiket szeretek csinálni de egyre kevesebb örömmel. Azt meg ne felejtsük el hogy a társasági élet egy pszichológiai szükséglet. Nállam a magány mar hosszú évek óta tart
okt. 31. 08:34
 6/6 A kérdező kommentje:
4! A depressziót több összetevő okozza együtt, aki hajlamos rá, azt a kapcsolat hiánya belökheti egy ilyen időszakba.
okt. 31. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!