A súlyos fokú depresszió okozhat munkaképtelenséget?
Mindenképp közrejátszhat, ahogy az is, ami lelki sebeket esetleg régebbről hordozol magadban.
Javaslom, mielőbb beszélj valakivel, akinek a segítségét kéred.
20 évet éltem vele! Milliószor észleltem hogy valami nem stimmel vele. Dühkitörések, érzelmi fagyosság, önzőség. Ezeket tudtam kezelni, de utólag állt össze bennem, hogy szó szerint életveszélyben voltam mellette tavaly leginkább, a minden tisztítószert összeburogatott fázisban. Ő nem érezte a klórszagot, a higítószagot, a zsíroldószagot (ezek így egyszerre!) és volt hogy a hálót is fullasztó valamivel fújta be. Minden nyàlkahàrtyàm kiszáradt, ő meg aludt! Aznap este elmenekültem a szüleimhez aludni.
Ha beszélek valakivel, attól még nem fogom munkapépesnek érezni magam, munka "elleni" felmentés pedig nincs ha jól tudom. Nekem meg erőm nincs dolgozni.
Én már évek óta tönkre vagyok menve egy ember miatt.
Már csak azt várom hogy ő is tönkremenjen és el tudjam engedni.
Majdnem belehaltam.
Kedves kérdező! Igen, a depresszió miatt nem tudsz most dolgozni. De ne érezd azt, hogy kidobtál az életedből 20 évet. A kapcsolatotokban sok szép is lehetett, kaptál tőle szép élményeket, szerettétek egymást. Ő súlyosan beteg lett, nem tehet róla. Kezeltesd magad, aztán minden jobb lesz.
Fordulj segítő szervezetekhez, szociális munkásokhoz, akik tudnak abban segíteni, hogy hogyan oldd meg az anyagi gondjaidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!