Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit írjak a pszichológusnak?

Mit írjak a pszichológusnak?

Figyelt kérdés
Hosszú keresgélés után, találtam egy pszichológust aki szimpatikus nekem, ezért fel szeretném vele venni a kapcsolatot. Emailben lehet írni neki, de fogalmam sincs minek kéne szerepelnie az emailben. Nem voltam még pszichológusnál ezért kicsit elveszettnek érzem magam. Nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.

okt. 28. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vázold fel bemutatkozás után, hogy milyen problémád van, amivel felkeresnéd. Legfeljebb, ha nem szakterülete a problémád, átírányit ahhoz, aki ért hozzá
okt. 28. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kovács Mária!

Pszochologust keresek és .....- n találtam meg az Ön elérhetőségét.

...-n élő ... éves férfi/nő vagyok. .... éve/hónapja/napja küzdök ....-val (pl szorongás/öngyilkos gondolatok stb, ami a baj). Ez többfajta formában jelenik meg. ............. (amiket tapasztalsz, pl nekem evéyzavarosként az lenne hogy akkor is állandóan enni szeretnék ha nem vagyok éhes es úgy érzem az életem az ételek körül forog és nem fordítva).

Érdeklődni szeretnék, hogy tudna e fogadni, és ha igen, milyen formában és milyen anyagi keretek között?

Elsősorban személyes/online (helyettesítsd) alkalmakban gondolkozom, és fontos, hogy hosszútávon ...... idősávban tudjak járni mert általaban ....tól .....ig dolgozom.

Üdvözlettel,

Xy

(Vissza fog kérdezni bármi más infóra szüksege van es nyugi, ez tök normális dolog)

okt. 28. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
okt. 28. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
okt. 28. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!