Ezek a stressz/szorongás tünetei ??
Sziasztok !
Tömören összefoglalva napok óta furán vagyok, hol a lábaim hol a karjaim egészen a kézfejemig furán feszülnek, néha fájnak is.
Rendszeresen rám jön bizonyos helyzetekben remegés, állkapocs összeszorítás legyen az akármilyen beszélgetés és meg pluszba néha olyan mintha meg is szédülnék kicsit.
Fájnak a vállaim a hátam, pár napja még a nyakam is nagyon fájt.
Rosszul is alszok, hajnalban rendszeresen felkelek és van hogy visszaaludni sem tudok..
Hetek óta stresszelek bizonyos helyzetek miatt az életemben és tavaly is pontosan októberben voltak hasonló tüneteim amit akkor ki is vizsgáltattam neurológussal és rengeteg vizsgálatom volt, vérkép, mr, szemészet, hormon vizsgálat stb.. minden rendben volt semmi szervi bajt nem diagnosztizáltak..
Lehetnek ezek a stressz miatt ? Esetleg sokat szorongok ?
Az a gond hogy még pluszba hipo is vagyok és ilyenkor amikor ezeket tapasztalom még sokkal jobban belemerülök és beképzelek magamnak betegségeket..
fo kerdes: "Ezek a stressz/szorongás tünetei ??"
leiras: "Hetek óta stresszelek"
mit szeretnel valoban tudni, mert te is tudod hogy stresszelsz baratom. Inkabb a lenyegre terj
Valószínűleg stressz, de a pajzsmirigyedet jobban meg kéne nézni, nem csak a tsh-t, hanem az összes pajzsmirigy hormont.
Amúgy a páros testrészeket a magyarban egyes számban kell mondani, pl karom, lábam, vállam stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!