Mennyire károsak ezek a gyógyszerek amiket rendszeresen szedek?
Figyelt kérdés
Sajnos az orvosok nem tudnak kigyógyítani depresszióból, szorongásból. Bármit teszek nem sikerült. Rendszeresen szedek frontint de csak keveset napi 1-2. És rendszeres deadalont is szedek mert majdnem mindennap van hányingerem. Orvosok mindent rendben találnak mindig tehát nem tudom mi okozza szerintem pszihesen van. És meg algoflexet is sokat szedek mert faj mindenem sokszor. Kész roncs vagyok de az orvosok semmit se találnak. Ezeket rendszeresen szedem. Ha nem veszek be semmit akkor is egy hónapban 1x2x megiszom egy üveg whiskyt 2 deciset. Sajnos nem bírom az életet nem gyógyulok már meg soha szerintem.Szenvedés az életem lelkileg testileg a végét várom csak.Mennyire teszem tönkre vajon ezzel a szervezetem?okt. 17. 15:01
11/11 anonim válasza:
Egy jó endokrinológust kell keresni(sajnos sok a sz.r).Bár nem tudom,ha egyéb tüneteid nincsenek,akkor érdemes-e.A fájdalmak egyébként furcsák...ezek ízületi fájdalmak vagy mire kell gondolni? Mert ezek megléte is simán lehet a jele annak,hogy nem a depresszió az elsődleges gondod.Dr Bérczy Juditot javasolnám.Hosszú a várakozási idő,de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!