Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A fű javíthatja a szociális...

A fű javíthatja a szociális szorongást ?

Figyelt kérdés
Moklobemid, Tianeptin, Eszcitaloprám antidepresszánsokat használtam orvosi rendelvénnyel, de egyiket se mondanám h elég produktív lenne. :( Szerintetek javítaná a zöld a szocfóbiát, úgy hogy még soha nem csináltam?

okt. 17. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy milyen , és egyes emberekre máshogy hathat. Lehet felerositi és panikolni fogsz. Vagy ledermedsz. Gyogyszer mellett meg ki tudja , mit okoz. Nem vagyok drogellenes, de bizonyos esetekben több kárt okozhat, mint hasznot.
okt. 17. 02:47
 2/10 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Én több kárát látom a fűnek felnőtt fejjel, mint nem. Az füves ismerősem igen csekély hányada tud teljes életet élni. A többi csak eldrogozza a pénzét, nem jut sehova, de nem is panaszkodik, mármint tudják, hogy e miatt van.
okt. 17. 05:40
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Olyan, mint hasmenésre a nyugtató. Ugyanúgy nem éred el a klotyót, de már nem érdekel.

Ne húzgáld az oroszlán bajszát!

okt. 17. 07:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok nem szorongó embernél is szorongást és paranoiát okoz. Én rengetegszer próbáltam élvezni, de mindig megdobja a szorongási szintemet, kb úgy mintha 4 csésze kávét megittam volna. Az inkàbb a hollywoodi ábràzolása, hogy tespedsz a kanapén full nyugalomban. Persze van aki tudja élvezni, de aki alapból szorong annak nagy eséllyel csak megdobja a szorongását.
okt. 17. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem javítja, nem is arra találták ki a füvet.
okt. 17. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szociális szorongó ismerősömnek rontott az állapotán. (Csak kipróbalta és az utána lévő időszakban jobban szorongott)
okt. 19. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Csak akkor amikor először, meg akkor amikor másodjára használod! Csak akkor javítja.
okt. 20. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a fű miatt lettem szociális fóbiás. Megundorodtam tőle.
okt. 31. 02:00
 9/10 anonim válasza:

Én is szorongó típus vagyok .

Mikor szívtam utánna rontott sokat az állapotomon .

dec. 23. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
A fű felejtős, akkor már inkább MDMA ( [link] ).
dec. 24. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!