A következő embertípusokat nem kedvelem: nők, alfahímek, üzletemberek. Hogyan érjem el, hogy ne okozzon ez dühöt?
Biztosan sokan azt gondolnák, hogy irigység miatt érzek így, holott inkább a jellemük, értékrendjük miatt.
Hogy terelhetném el a figyelmem teljesen róluk, ha mindennap keresztbe tesznek nekem?
Ráadásul fajunk szaporodási jogát is ők bitorolják.
1,2
És hogyan oldaná ezt meg egy pszichológus a nézetetekben?
“ha mindennap keresztbe tesznek nekem?
”
Ugyanakkor ezt is írtam, tehát az ember megélhetésébe is simán, gond nélkül belegázolnak ha kell, vagy ha simán csak viccesnek találják.
Mivel személy szerint egy embert sem ismerek, akivel az általad felvázolt emberek úgy viselkednének, mint saját belátásod szerint veled, így számomra kétséges, hogy valós félelemről van szó, vagy kitaláltról.
Amennyiben kitaláltról, úgy egy pszichológus hosszú beszélgetésekkel ráébreszthet arra, hogy a fenyegetésed nem valós.
(Az én keresetemre, életemre nincsenek ilyen befolyással ezek az emberek, és az általam ismert emberekre sem, így gyanítom inkább kitalált a félelmed és nem valós)
8
A gyerekekkel nincs baj amíg picik. A tini korúaktól viszont rettegek. Elképesztően kegyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!