Váltani munkahelyet egy olyan létrejöhetetlen románc miatt, ami rányomja a mindennapokra a pecsétet?
Szerelmes vagyok az egyik kollégámba. Ez nem rajongás, hanem szerelem, és ha nem is a szerelem része, de a vonzalom erősen viszonzott. Ő egy házas, 43 éves férfi, 2 gyerekkel. Én 27 éves szingli nő vagyok.
Sosem akartak és nem is állt szándékomban házas emberrel kezdeni, de túl közel kerültünk egymáshoz. Csókolóztunk, más nem történt. Ő megkért, hogy legyek vele. (Burkoltan legyek a szeretője) Én pedig azt mondtam neki, hogy nem tudok és nem is akarok olyannal lenni, akit otthon a család vár. Azt is elmondta, hogy ő meg csak biztosért cserébe zárná le a jelenlegi kapcsolatát. Ezek szerint engem nem tart biztosnak.
Így nem mentem bele a románcba, de borzasztó nap mint nap látni, vágyni rá, főleg, hogy ő úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Közben meg nincs otthon nála rendben semmi, folyamatosan azt mondja, hogy kihalt a tűz, velem meg olyan jó lenni. De ha olyan jó velem, és otthon amúgy is kihalt a tűz, akkor miért nem zárja le azt a kapcsolatát? Én nem vagyok hajlandó B terv lenni.
Már azon gondolkozok, hogy munkahelyet váltok. Pedig nagyon szeretem a jelenlegi pozíciómat, jól is fizet. Nem tudom, hogy találnék-e hasonlót, mivel kisvárosban élek, kevés lehetőséggel.
Az viszont kikészít, hogy nem tudom őt kiverni a fejemből. Meggátol minden továbblépésben, mert képtelen vagyok más férfit látni. Nagyon beleszerettem. Csak a szenvedést érzem, amiért nem lehet teljesen csak az enyém, egy kis része viszont nem kell, annál többre tartom magamat.
6.: Amit írál, az egy sztereotípia-halmaz. Nos, sokan valóban hazudnak, de sokan valóban beleszeretnek másba idővel, lehetnek őszinte érzelmek is. Más kérdés, hogy attól még többnyire nem bölcs döntés belemenni egy házasságtörő kapcsolatba.
Másrészt nem törvényszerű, hogy a csókolózásból több is lesz. Nekem is voltak régebben olyan eseteim, hogy valakivel megcsókoltuk egymást, de több nem lett belőle.
Elköltözni, munkahelyet váltani pedig célszerű ilyenkor. Nem egy kis fellángolásról van szó, hanem komoly szerelemről. Ilyenkor hamarabb elmúlik, ha el tud távolodni fizikailag is az ember. Ráadásul a bonyodalmak lehetőségét is csökkenti.
Se úgy dönteni nem fog, se téged elengedni, mert neki így van meg mindene.
Itt csak rajtad múlik, hogy hagyod-e mindkettőtöket ( a gyerekei anyját, meg a reménybeli szeretőt, azaz magadat) kihasználni, megvezetni általa, vagy becsülöd magad annyira, hogy azonnal lezárod ezt a történetet, és majd később nyitsz egy arra érdemesebb ember felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!