A fájdalmam haraggá vált mit tegyek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Ram irt a multbol egy ember aki regen artott nekem fizikailag bantott es szavakkal is volt hogy azt mondta megol mikozbe kest tett hozzam most hogy ujra ram irt feltepett mindent amit lezartam en azt akarom erezze amit csinalt leuvoltenem legszivesebben es elmondanam mit tett nem tudom mit tegyek duhos vagyok ra nem tudom miert jott minden ujra fel bennem. Nem artok alapbol senkinek de amiket irt az is nagy haragot valtott ki belolem.okt. 9. 02:03
1/3 A kérdező kommentje:
Egyebkent eloben lehet egy hang se jone ki a torkomon de most nagyon duhos vagyok
okt. 9. 02:05
2/3 anonim válasza:
Nem kell neki válaszolni. Az ilyenek a hatásra gyúrnak, ne add meg neki azt az örömöt.
3/3 anonim válasza:
Levélben írd meg a fájdalmat (nem kell elküldeni neki), írd meg az ezzel kapcsolatos összes érzésedet.
Létezik írásterápia azt mondják segít(het).
Milyen céllal írt rád? A mostani megkereséséből kitűnik: emlékszik arra hogy mit tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!