Hogyan legyek reményteli a kényszerbetegségemmel?
3 hete pánikrohamom volt egy kellemetlen esemény kapcsán. Azóta non-stop kellemetlen intruzív gondolatok vannak, ver a szívem, pánikolok. Úgy érzem magam mintha balesetet szenvedtem volna, nem vagyok a régi, és nem is merem a régi hobbijaimat csinálni.
Hogyan legyek pozitív a felépülést illetően? Pszichológushoz fogok menni, de azt olvastam az OCD nem annyira gyógyítható. Előtte is szorongós ember voltam és OCD-s, viszont egészen okén elvoltam, most viszont pokol az életem és nem tudok hinni hogy jobb lesz. Csak ezzel akarok foglalkozni és nehezen tudok a mindennapi dolgokra figyelni.
Lehetek annyira nyugodt mint előtte voltam? Előtte is szorongó voltam és voltak OCD gondolataim, de csak enyhék, most viszont minden nap nagyon erősek. Nem kell hogy teljesen nyugodt legyek, csak legalább annyira mint régen.
Nehezen tudom elfogadni hogy fejreállt a világ az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!