Ez autizmus tünet?
Nemrégiben kirobbant egy celeb botrány külföldön, amelyben számos olyan híresség neve derült ki akiket eddig kedveltem, követtem a munkásságukat. Hihetetlen undormány egyébként ez ami kiderült, teljesen elborzasztott. Ezután eldöntöttem, hogy csak olyan filmeket, csak olyan zenéket hallgatok és nézek majd amelyek a 2000-es évek előtt készültek.
Viszont, ha valaki mutat nekem mostani filmeket, zenéket, akármit. Azt nagyon szívesen megnézem vele, meghallgatom stb, és van olyan, hogy meg is tetszik egyébként és utána hallgatom tovább is később. Általában mostani zenéket csak akkor hallgatok ha valamilyen kedves, jó emlékem fűz hozzá.
Ugyan áruld már el, ebben mi akar tünet lenni, föleg autizmusé???
Inkább nézz utána normális (orvosi) oldalakon az autizmusnak, illetve nézz magadba, hogy ha valamit elhatároztál, azt miért csak akkor tartod be, ha egyedül van, másokkal együtt nem.
Azért kérdeztem mert olvastam, hogy az autizmusnál van olyan tünet, hogy megrögzött valamilyen témában, érdeklődésben.
Betartom akkor is ha másokkal vagyok, szimplán nem utasítom el azt ha valaki akar nekem valamit mutatni attól, hogy én inkább a retró dolgokat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!