Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa vagy escitil? Kinek...

Scippa vagy escitil? Kinek melyik milyen volt?

Figyelt kérdés

Próbálta már valaki a scippát vagy az escitilt?

Mi a különbség köztük?

Orvos szorongásra javasolta mindkettőt. Nem tudom melyiknek lenne kevesebb mellékhatása.

szept. 17. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En Scippat szedtem, első 5 napban erősödtek az alapból is nagyon erős szorongásos tuneteim viszont utána hirtelen jobb lett. Mint mikor a fejfajasra beveszel egy fájdalomcsillapítót és elmúlik. Nálam ilyen érzés volt a hatása. Kb másfél évig szedtem, mellékhatásokat en nem tapasztaltam a szedés alatt, utána kb 4 nap alatt le tudtam tenni mikor már sem en sem a terapeutám nem érezte szükségét. En mellette terápiára jártam, különböző szorongasoldó technikákat sajatitottam el, mindfulness meditáció, intenzív sport, koffeint elhagytam és a cukrot is. Úgy érzem önmagában a Scippa nem hozta volna meg az eredményt, de egy mankónak jó volt.
jan. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!