Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok és egyre...

Pánikbeteg vagyok és egyre nehezebb. Hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés

Megnehezíti az életemet ez az egész, gyomorideggel szorongással hagyom el a házat szinte minden nap ha mennem kell valahova.

IBS-sel is küzdök gondolom a két dolog összefügg. Ezáltal már az agyamban gyártom az elméleteket hogy jaj most biztos megint rosszul leszek elkap a pánik meg rám jön a hasmenés és majd a buszon összeesek rosszul leszek és mindenki engem fog bámulni.

Munkahelyem sincs már meg sajnos és félek elmenni egy új helyre ahol nem ismernek és nem tudják hogy ez a problémám.

Voltam pszichiáternél, pszichológusnál, kaptam gyógyszert de nem lett jobb mert rászoktam az érzésre meg állandóan álmos voltam nem tudtam kb semmit csinálni gondolkozni.

Próbáltam a meditációt, relaxációz az segített egy darabig addig ameddig épp azt csináltam de utána újra előjött.

Kérlek adjatok tippeket, tanácsokat mit tegyek?

A héten megyek Gasztroenterológushoz is az IBS miatt de arra sem valószínű hogy tudnak tenni bármit is.

Valaki aki hasonló szituban van mit tett? Hogyan éljek így?

szept. 17. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is depressziom volt ettől az egész hasi paniktol . Sok év után beadtam a derekam és kiprobaltam az antidepresszánst amit a doki felirt. Az első kevésbé, de a második fajta elég jól hatott és valahogy lenyugodtak a beleim is tőle, megszunt a pánik egy idő után. Nem egy helyen olvastam, hogy a megfelelően eltalalt antidepi jó ibsre. Külföldi oldalakon sok kutatás van róla
szept. 29. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
És egyébként nem bántam meg. Nem kellett hatalmas dózisokat szednem, sem emelni rajta fokozatosan. Pár évig szedtem ami elő volt írva és utána szép lassan tudtam is csökkenteni minden nehézség nélkül.
szept. 29. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Kávé koffein meg hasonló dolgok meg csak minimálisan legyenek. Vagy inkább semennyire. Beleket serkenti.
szept. 29. 21:48
 14/14 anonim válasza:

Szia! Nem is kérdés, én majdnem 20 év után gyógyultam ki.

Ide jelentkezz: www.lelektisztito.hu

Ha nem hiszel benne, akkor is működik!

okt. 23. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!