Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt olyan, hogy valaki...

Volt olyan, hogy valaki annyira felidegesítet, vagy hergelt, hogy szétvertetek valamit?

Figyelt kérdés
Velem sajnos igen, pedig nem vagyok ideges természet. De néha volt, ritkán, hogy eldobtam mérgemben, ami a kezemben volt éppen, jobb esetben nem a telefonomat.
szept. 16. 13:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék leszokni erről, mert azzal csakis magammal cseszek ki, nem azzal, aki bánt, akár ha egy tollat is pótolni kell.
szept. 16. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Majdnem volt.Egy nagyobb ablak üveget majd kiütöttem.De nem tettem mert tudom hogy drága..nagyjábol ugyan ez a tükörrel is volt
szept. 16. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Tányért vágtam földhöz 1x.
szept. 16. 13:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Azért nem kár annyira! Mondjuk aki ezt provokálja és addig mocskol, őrjöng, az a legnagyobb szar.
szept. 16. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Többször előfordult velem is, meg a feleségemmel is. Ha ezt megemlítem, mindig elkerekedett szemmel néznek ránk, mert mi lennénk az utolsó házaspár, akiből ezt kinéznék.

Sokak gondolhatják, hogy a harmonikus pár képe csak maszk, pedig nem. Tény, hogy frusztráltan gyorsan fel tud szaladni a hőfök, és ezt olykor tárgyak bánják, de egyrészt sosem irányul a düh egymásra, másrészt sosem veszítünk kontrollt és sosem teszünk olyat, amit később megbánunk.

Legutóbb egy olyat sikerült összehozni, hogy az egyikünk rácsapott az asztalra, hogy nyomatékosítsa a mondandóját, mire a másik ilyen burkolt "én is tudok ám csapkodni bazmeg" fejjel még nagyobbat csapott az asztalra. Nem emlékszem ki kezdte, meg hogy hány kört mentünk csak arra, hogy a végén dühömben akkorát döngettem az asztalon, hogy az azáleát kettőt szaltózott mielőtt leért a padlóra.

3mp-ig ültünk csendben, majd úgy elkezdtünk röhögni, hogy folyt a könnyünk. Én elmentem a seprűért, én a másik cserépért, és miközben megmentettük a növényzetet, szépen megbeszéltük a bajunkat. Utána mindig rácsodálkozunk, hogy miért nem lehetett ezt csinálni a virág katapultálása előtt, de még nincs meg a válasz.

szept. 16. 14:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez előfordulhat bárkivel, csak sajnos a káros embereket kellene inkább kiűzni az életedből. Nem vagyok erőszakos sem. Engem anyám is volt, hogy úgy felidegesített, hogy eldobtam egy csészét mérgemben.
szept. 16. 17:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak le kellene szokniróla teljesen vagy megszabadulni az őrjöngő, alkesz apámtól, mert én egy csészét is napokig képes vagyok sajnálni.
szept. 16. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Két régebbi laptopot vertem szét rengeteg bögrét stb exemtol kapott dolgokat. Jól esett. Sokba került. Ennyi. Elkoltoztem a toxikus családomtol azóta semmi bajom.
szept. 16. 21:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Nálam is a család a kiváltó ok, vagy a zaklatóm és sokszor dirket hergeltek. Zaklatóm meg direkt arra ment, hogy kikészítsen, hazugságokkal fenyegessen. Én utólag mindig megbánom és megfogadtam, hogy soha többet. Csak sajnos ezzel még a pszicho zaklató nem kopott le.
szept. 16. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egy tárcsás telefont törtem szét valakinek a durva beszólása miatt.
szept. 19. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!