Idős embernek gyászoláskor mi a jobb ha nap mint nap kisírja magát egyedül, vagy ha családjában van az ő lakásukban?
Figyelt kérdés
szept. 16. 08:38
11/15 anonim válasza:
10-es: nekem van kedvem egyedül enni. Az evés nem társas műfaj.
12/15 anonim válasza:
Hát neked, 11-es, de vagy a kivétel, de valójában te is szívesebben ennél társaságban, csak nincs. Így aztán ráfogod, hogy nem is kell. Így tudod elviselni.
13/15 anonim válasza:
12-es: Önjelölt pszichológus vagy. Képzeld, szívesen eszem egyedül. És van társaságom, mielőtt még elkezdesz analizálni.
Újabban sokan játsszák itt a lélekbúvárt.
Hogy kivétel vagyok, azt elfogadom.
14/15 anonim válasza:
Én is szeretek egyedül enni, sőt úgy szeretek jobban, és rendesen megterítek hozzá.
Szerintem is otthon érzi jobban magát.
Jó időnként elmenni valahová, de mégjobb utána hazamenni.
15/15 anonim válasza:
Legyen egyedül is, meg nálatok is, felváltva, de legyen hová hazamennie. Véglegesen ne vedd magadhoz, mert elveszíti a talajt a lába alól, akármilyen szerető közegbe kerül is.
Hallottad már, hogy öreg fát nem lehet átültetni? Öreg embert sem.
A gyász idővel enyhül, és maradnak az emlékek, az már nem fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!