Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Stressz oldására, könnyebb...

Stressz oldására, könnyebb kezelésére van gyógyszer?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elakadtam az életben, annyira sok a stressz, annyira sokat idegeskedek, hogy nem tudom kezelni. Mostmár testi tüneteket is produkálok. Hogyan tudnám ezt kezelni, hogy lehet kevésbé stresszelni?
szept. 11. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

mindjart jonnek a macskagyokerek majd jonnek a homoktovissel, de aki bizik a tudomanyban, nem meregkent kezeli, meg "business az egesz, kihasznalnak" (melyik iparag nem amugy), akkor menj pszichiaterhez es o majd valoszinuleg felir gyogyszert.

addig porkolt, hagyma, estere citromfu az engem meggyogyitott a kezeles rezisztens skizofreniabol.

szept. 11. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
A "macskagyökeres" már itt is van, de szerintem jobb mint a pszichiáter, aki ír majd egy gyenge frontint, és lehet mérgezni magad.
szept. 11. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
a macskagyokerek az alternativ gyogycellaba vannak. itt tudomany van nem gulyasleves meg repa es libaspenot
szept. 11. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Pszichoterápia. Gyógyszer elfedi a tüneteket. A terápia gyógyítja.
szept. 18. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
4 el mar egyetertek, macskagyokerrel nem. a citromfuvesek meg szivjak a fuvet.
szept. 18. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Én amikor egyetem alatt majd bele döglöttem a stresszbe elég sok mindent kipróbáltam.

Macskagyökér, nyugtató, scippa, mindnek más-más mellékhatásai voltak.

Fura így leírni, de stresszoldónak nekem az alkohol vált be a leginkább mint szer. Jól berúgtam, attól eltűntek a gátlásaim, amitől eltűnt a szorongás, és a stressz. Felszabadultnak igazán csak ettől éreztem magam.

Csak ez a módszer sajnos a környezetemnek nem igazán jött be... Én pedig eléggé féltem a különböző megbetegedésektől, úgyhogy lejöttem róla.

Tudod mit ajánlok?

Béres Magne B6.

Csodákra képes egy átlagos, nem kóros mentális betegségben szenvedő emberrel. Hatalmas segítség a stressz leküzdésében, ráadásul egészséges is, nem gyógyszer, hanem vitamin.

Nálam ez volt a megoldás. Olvass utána a magnézium és a B6 vitamin jótékony hatásainak. Egészségügyi dolgozó családtag javaslatára 1 héten át napi 2-t reggel este "feltöltés szerűen" majd 1 hét után napi 1 szem.

Nem fog azonnal hatni. De kb. 2-3 hét múlva érzed majd a különbséget.

"A magnézium az agy egészségében is létfontosságú szerepet játszik, beleértve a stressz és a szorongás megszűntetését. Azáltal, hogy blokkolja a stimuláló neurotranszmittereket, és kötődik az agy nyugodt, pihentető receptoraihoz, a magnézium segíthet az ellazulásban."

"A B6 vitamin számos anyagcsere-folyamat szabályozásában vesz részt, nélkülözhetetlen az idegrendszer működéséhez, a bőr anyagcseréjéhez és a vérképzéshez. Hiánya, idegességet, álmatlanságot, zsíranyagcsere zavart és bőrproblémákat okoz."

Számtalan cikk szól róla.

szept. 19. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:

6-s macska most is jol ir.

Ha magnezium-szulfat/magnezium-citrat/magnezium-aspartate van benne akkor jo. kulonben szutymalek es sokat nem hat ha egyaltalan. amit en szedek hasonlo mint a macska, Beres Magnezium 250mg + B6. 120db-os kiszerelesben vettem, napi 1x kell bevenni. szerintem az uzlet az uzlet.

Plusz szakirodalomnak utana nezve meg gyogyszer is. Gyogyszert is szedek. Azert gyogyszer mert van egy gyogyszer aminek felerositi a hatasat, de meg anelkul is, biokemiat megvaltoztatja.

szept. 19. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!